Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Κισάμου, η Νεολαία Κισάμου, με τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδος "Γαλανόλευκος Φάρος" συνδιοργανώνουν τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα "ΣτηρίΖΩ", τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε. Κισάμου (Γραμβούσα). Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου, όπου στον φιλανθρωπικό αγώνα θα αναμετρηθούν παλαίμαχοι ομάδων της Κισάμου, με την ομάδα του Γαλανόλευκου Φάρου.
Για πρώτη φορά φέτος, η διοργάνωση διευρύνεται και θα λάβει ιδιαίτερο χρώμα, χάρη στην παρουσία δύο σπουδαίων διεθνών τερματοφυλάκων του παρελθόντος, του πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Βασίλη Κωνσταντίνου (νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και του πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Παναγιώτη Κελεσίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: