Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

O ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Στα Χανιά θα βρίσκεται απο σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης και την Κυριακή το πρωί στις 11.30 το πρωί, θα έχει μακράς διαρκείας επικοινωνία με τους συγχωριανούς του αλλά και όσους θέλουν να πάνε στο Δραπανιά στο καφενείο του Καλοπαιδάκη. Μάλιστα η ανακοίνωση καταλήγει
Η πρόσκληση μας γίνεται σε ουδέτερο πολιτικά χρόνο, δεν μας ενδιαφέρει τι ψηφίσατε! Κι όταν θα έρθει πάλι- αργά ή γρήγορα- η ώρα να ξαναψηφίσετε, κανένας δεν σας βλέπει στην κάλπη (τι ψηφίζετε)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: