Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ...

κόμβος Νοπηγείων
Αυτά είναι τα τρία έργα που θα γίνουν και τα υποσχέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, το τμήμα του ΒΟΑΚ Γεωργιούπολης - Πετρέ με αερογέφυρες και υπόγειες διαβάσεις, τον δρόμο Παλαιόχωρα - Κουντούρα, τον δρόμο Χανίων - Σφακίων. Όπως βλέπουμε όλα τα έργα  είναι .....πολύ κοντά μας και αυτό μας δίνει πολύ αισιοδοξία οτι στο μέλλον θα δούμε και στην γειτονιά μας έργα να ξετελεύουν..κατά το 2050 υπολογίζω.
Κρίμα τον αγώνα της ντόπιας κλαδικής πουφ... κομμάτια σαν το Χανιά -Κίσαμος με 10.000 αυτοκίνητα καθημερινά, Κίσαμο- Ελαφονήσι 5.000 αυτοκίνητα και Κίσαμος -Φαλάσαρνα 5.000 αυτοκίνητα, που ανήκουν βρε; Ντροπή!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Οχι δεν αξιζουε εργα, ειμαστε τεμπεληδες και απατεωνες...