Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 17.00 ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΦΗ



Δεν χρειαζεται να μας το λένε είναι υποχρέωση μας. Η ομάδα είναι στα καλύτερα της και άμα θέλουμε να την βλέπουμε σε αυτήν την κατηγορία ή και σε μεγαλύτερη ακόμα πρέπει να την στηρίζουμε ανά πάσα στιγμή. Οι φίλαθλοι του Κισσαμικού πρέπει να δώσουν βροντερό παρόν στο πρώτο κρητικό ντέρμπι της σεζόν... αυτή η ομάδα όπως την είδαμε και προχθές αξίζει να βρίσκεται και σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Όλοι λοιπόν στο Μάλεμε αύριο στις 5 το απόγευμα να θαυμάσουμε την ομάδα μας.

1 σχόλιο:

Old School Ultra είπε...

Κισσαμικός-ΟΦΗ!Πόσο ψέματα θα μας ακουγότανε αν πριν χρόνια μας έλεγε κάποιος ότι μια μέρα θα έπαιζε η ομάδα μας επίσημο αγώνα σε επίπεδο football league,εναντίον του ΟΦΗ,του ιστορικού ΟΦΗ!Ε ναι λοιπόν,είναι αλήθεια,αυτή η ώρα ήρθε!Για να έρθουν και άλλες τέτοιες ιστορικές στιγμές για τον τόπο μας και για την ομάδα μας,πρέπει να είμαστε εκεί,και με τον ΟΦΗ και με τον ΑΡΗ και στο κύπελλο με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και ΛΕΒΑΔΙΑΚΟ και όλη τη χρονιά,εκεί,δίπλα στην ομάδα μας!