Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥΝΤΑΚΗ


Το 4ο Νηπιαγωγείο Κισάμου σε συνδιοργάνωση με το 3ο Δημοτικό Κισάμου προσκαλεί στις 20 Οκτωβρίου τη συγγραφέα Αργυρώ Μουντάκη στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Δήμου Κισάμου και ώρα 20:30. Η Κισαμίτικης καταγωγής συγγραφέας θα παραχωρήσει ανοιχτή ομιλία - συζήτηση με θέμα «Με ένα βιβλίο…» για γονείς και παιδιά. Κύριο θέμα της συζήτησης είναι η σπουδαιότητα της Λογοτεχνίας για το παιδί και δημιουργικοί τρόποι αξιοποίησης του βιβλίου. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση τρόπων προσέγγισης της λογοτεχνίας στο σχολείο και στο σπίτι και στα οφέλη που προκύπτουν από την ενασχόληση των παιδιών με το βιβλίο.
Η Αργυρώ Μουντάκη γεννήθηκε το 1977 στα Χανιά, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη Λογοτεχνία. Στο ίδιο πανεπιστήμιο στο τμήμα Φιλολογίας εκπονεί τη διδακτορική της διατριβή με θέμα το Παραμύθι. Έχει ολοκληρώσει επίσης μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στον τομέα ΜΒΑ-TQM. Εργάζεται ως καθηγήτρια Γερμανικών στη δημόσια εκπαίδευση και έχει πολλούς αγαπημένους μαθητές. Αρθρογραφεί έντυπα και ηλεκτρονικά πάντα με θέμα τη λογοτεχνία και τους συγγραφείς. Εμφανίστηκε συγγραφικά με τη σειρά «Υπναρούδι», με ήρωα τον ομώνυμο μικρό μέρμηγκα, το 2005. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: