Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΙΝ.ΚΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ..ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ

Είδαμε εχθές ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ των Χανίων όπως και στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα ότι ο Συνεταιρισμός με τα καταστήματα που φέρουν το σήμα ΙΝ.ΚΑ αποφάσισε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την αλλαγή της επωνυμίας χωρίς το σήμα ΙΝ.ΚΑ και το εικονίδιο Άνδρας Γυναίκα και Παιδί που είναι τα σήματα που διέταξε το Δικαστήριο να μην τα χρησιμοποιεί.
Το κύριο αιτητικό της Αγωγής της ένωσης καταναλωτών ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, ήταν το ίδιο αυτό που διέταξε και η απόφαση με αναγνώριση και για 1.000.000 € πρόστιμο.
Το σήμα και το εικονίδιο Άνδρας Γυναίκα και Παιδί είναι σήματα από το πρώτο καταστατικό του 1994 της ένωσης καταναλωτών ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ και αυτό δεν αμφισβητείται.
ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΙΝΚΑ & Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ.
ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΤΗΜΑ.
ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
Εφ όσον είναι ειλικρινής, η απόφαση του Συνεταιρισμού για την αλλαγή της επωνυμίας χωρίς το σήμα ΙΝ.ΚΑ και το εικονίδιο Άνδρας Γυναίκα και Παιδί που είναι τα σήματά μας, εμείς η ένωση καταναλωτών ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ έχουμε ικανοποιηθεί και δεν επιδιώκουμε τίποτα άλλο, σε βαθμό, που μπορεί να συμφωνηθεί, και να λήξει εδώ στο χρονικό σημείο αυτό, η διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: