Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-2

 3 δοκάρια 1-0 με τον Κίκε και 2-0 με τον Θέο...τι πράγματα κάνει αυτός ο Κίκε.....
Η εντεκάδα....Λαζαρίδης, Παγώνης, Σταθάκης, Παντελάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Βλάχος (Θέος), Κίκε, Μάντζης

Σήμερα Πέμπτη 27/10 ξεκινά το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά ο Κισσαμικός, με αντίπαλο τον Πανσερραικό στις Σέρρες, στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και θα το δείξει το OTETV2.
Nα θυμίσω οτι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι τρεις φορές, μια στο Κύπελλο 0-0, και δυο για το πρωτάθλημα 2015, στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε 1-0 στις Σέρρες και στην Κρήτη νικήσαμε 2-0. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: