Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΑΠΑΝΙΑ....

Το email λέει.... οτι ο Σταύρος Θεοδωράκης τη Δευτέρα στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων    
Ο Διευθυντής του σχολείου αλλά και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα έχουν την ευκαιρία να του εκθέσουν τα καθημερινά προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι.
Δείτε τη σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού: http://topotami.gr/provlimata-stin-idiki-agogi-ke-sto-idiko-gimnasio-chanion/
Στη συνέχεια της ίδιας μέρας θα μεταβεί στο Ηράκλειο για μια συνάντηση εφ' όλης της ύλης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι,  στα Γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο και μετά το πέρας της ο Επικεφαλής του Ποταμιού θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Πουθενά δεν αναφέρει για Κίσαμο αλλά έχω μια υποψία οτι στο ενοριακό κέντρο του Αγίου Νικολάου μετά το πέρας της Θεία Λειτουργίας θα έχει μια συνάντηση με φίλους του...μάλιστα ήταν για την προηγούμενη Κυριακή αυτή η συνάντηση αλλά ματαιώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: