Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ

4. Blue Lagoon, Μάλτα
5. Fuerteventura, Ισπανία
6. Galé Beach, Πορτογαλία
7. Brela, Κροατία
8. Hossegor, Γαλλία
9.  Galicia, Ισπανία
10. Ölüdeniz, Τουρκία
Αυτές είναι οι 10 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης για το 2016 που χαρακτηρίζονται παγκόσμιας κλάσης από το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο Post Magazine, το οποίο έχει έδρα την Κίνα, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως, με εκατομμύρια διαδικτυακούς επισκέπτες.
Στο 1-2-3 ξέρετε ποιες επελέγησαν....Ελαφονήσι-Μπάλος-Φαλάσαρνα
Ο αρθρογράφος Tim Pile, που ασχολείται με ταξιδιωτικά θέματα, εντάσσει σε αυτή την κατηγορία της "παγκόσμιας κλάσης" τις παραλίες της Κισάμου, Ελαφονήσι, Μπάλο και τα Φαλάσαρνα.
ΠΗΓΗ Post Magazine

Τεράστια κληρονομιά που θέλει προστασία και με οικολογική ευθύνη αξιοποίηση. Αυτά είναι τα μέρη που θα πρέπει να τα προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού, προστατεύοντας και διαφυλάττοντας τα για τα παιδιά μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: