Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....

Είπα να δώσω μια συνέντευξη στον εαυτό μου..... μιας και είναι της μόδας.
- Τι είναι Blogs;
- Για μένα είναι η τελευταία ελευθερία του λόγου. Οτιδήποτε γράφεται στα Blogs, λέγεται δημοσίως και επιδέχεται δημόσιας κριτικής. 
Η άποψη του καθενός μας, όταν είναι δημόσια μπορεί να δεχτεί κριτική απ'όλους όσους την βλέπουν ή την διαβάζουν, είτε αυτοί είναι ειδικοί επί του θέματος (εδώ ξεκινάει η παραπλάνηση του έντυπου τύπου) είτε όχι. 
Γράφεις στην προσωπική σου σελίδα αυτό που εσύ θεωρείς σωστό δημόσια και ενυπόγραφα και σε περίπτωση που κάποιος έχει διαφορετική άποψη έχεις την δυνατότητα του σχολιασμού και ανταπάντησης αυτής της δημοσίευσης.  Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία των blogs που τα κάνει να υπερτερούν με όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης. 
Τα περισσότερα blogs είναι αυστηρά προσωπικά, γεννήθηκαν πολύ πριν από τους δήθεν επαγγελματίες του χώρου και οι απόψεις που περιέχονται σε αυτά, σε αντίθεση με των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, εκτός από προσωπικές και ενυπόγραφες είναι και προς μια ενημέρωση εντελώς διαφορετική από των ΜΜΕ βοηθώντας τον κόσμο (φίλους), να καταλάβουν αυτά που τα δήθεν επαγγελματικά έντυπα (δυστυχώς σήμερα και ηλεκτρονικά) ..μας ξεφουρνίζουν.
Φυσικά έχουν και ένα καλό.. άμα δεν σου αρέσουν πατάς μια "διαγραφή" και τους αποχαιρετάς.
Τέλος το σπουδαιότερο...τα περισσότερα θέματα που υπάρχουν στα blogs αρπάζονται για χάρη των "κτυπημάτων".... από τους επαγγελματίες.
Αυτά....μιας και όπως είδα άρχισε το κυνήγι των μαγισσών από τους επαγγελματίες του είδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: