Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

1. Ο Λιμενικός Σταθμός Κισάμου ανακοινώνει τον καθορισμό Δελτίου Κίνησης Αναψυχής (ΔΕ.Κ.Π.Α) που υποχρεούνται να εφοδιάζονται οι κάτοχοι σκαφών αναψυχής. (ΑΔΑ 7ΖΝΛ4653ΠΩ-Μ31)
2. Τα ιδιωτικά πλοία αναψυχής υπό Ελληνική σημαία ή σημαία άλλων κρατών-μελών Ε.Ε άνω των 7 μέτρων, εφοδιάζονται πλέον με Δελτίο Κίνησης Αναψυχής (ΔΕ.Κ.Π.Α) το οποίο χορηγείται από την Λιμενική Αρχή.
                             Ο Λιμενάρχης
                             Νικολόπουλος Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: