Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Παπά Βασίλης Χαρτζουλάκης εφημέριος σε Κάμπο, Μελισσιά, Σφηνάρι, σε μεγάλη ηλικία και αριστερά όπως τον φωτογράφησε ο Ιταλός Lidio Cipriani το 1942.

2 σχόλια:

Elhart είπε...

Με συγχωρείτε που θα σας απογοητεύσω αλλά σε αυτές τις φωτογραφίες δεν είναι ο Παπάς Βασίλειος Χαρτζουλάκης, εφημέριος στον Κάμπο, Μελισσιά και Σφηνάρι. Το ξέρω γιατί ηταν ο παππούς μου και μπορώ να σας στείλω εάν θέλετε σωστή φωτογραφία. Προφανώς ο Cipriani μπέρδεψε τις φωτογραφίες του!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

H απογοήτευση δική σας μιας και εγώ ανάρτησα την φωτο του Cipriani. Φυσικά αν έχετε μια φωτο του παππού σας νέο θα ήταν οτι πρέπει για να διορθωθεί. Εξάλλου τα λάθη είναι ανθρώπινα και φυσικά στα 10.000 πρόσωπα του Cipriani θα υπάρχουν και άλλα λάθος. Αν θέλετε και φυσικά όσες παλιές φωτο έχετε στείλε μου στο saska1960@hotmail.com. ή στην σελίδα μου στο f/B Ιωάννης Παπαδάκης θα κάνω ένα αφιέρωμα στο μπλοκ για τον παππού σου στο http://ganifantis.blogspot.gr/
Ευχαριστώ