Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Λίγο πριν το παιχνίδι θα αποφασίσει ο ρέφερι κ. Μιχαηλίδης, αν θα γίνει το προγραμματισμένο παιχνίδι της ομάδος μας με τον ΟΦΗ. 
Η άποψη μου είναι οτι το παιχνίδι δεν θα γίνει μιας και από τώρα και για 3 ώρες θα υπάρχει συνεχείς βροχόπτωση με δυνατούς βόρειους ανέμους στην περιοχή. Το λογικότερο  αλλά και το καλύτερο για όλους είναι το παιχνίδι να γίνει αύριο όπως λένε και οι κανονισμοί, για να θαυμάσουμε ποδόσφαιρο και όχι πόλο!
Στις 4.30 θα ξέρουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: