Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Το δεκαπενταμελές του ΕΠΑΛ Κισάμου, αποφάσισε ομόφωνα την κατάληψη του κτιρίου μετά από γενική συνέλευση στην οποία συμμετείχε η πλειοψηφία του σχολείου. Τα αιτήματα που ζητάμε να υλοποιηθούν είναι τα εξής:
Η έγκριση του Τομέα Υγιείας και Πρόνειας και Ευεξίας
Η αποστολή βιβλίων ειδικοτήτων για όλες τις ειδικότητες
Ο διορισμός καθηγητών ειδικοτήτων
Η παιδεία δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, και το πρώτο μέλημα της πολιτείας είναι η οργάνωση και η ευήμερη λειτουργία της παιδείας. Απαιτούμε την ικανοποίηση των παραπάνω αιτημάτων μέχρι τελείας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαστε ένα περιφερειακό ΕΠΑΛ και ότι η μετακίνηση των παιδιών στο σχολείο πραγματοποιείται κάτω από δύσκολες συνθήκες, μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, σκόρπια χωριά σε όλη την Επαρχία Κισάμου με λεωφορείο. Επίσης η Τρίτη Τάξη αρκετών τομέων δεν έχουν τα βιβλία της ειδικότητας τους, ακόμα και τα βιβλία πανελλαδικών μαθημάτων.

Σε περίπτωση που δεν γίνει η υλοποίηση των παραπάνω αιτημάτων θα ξαναγίνει η διαδικασία της ψηφοφορίας τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου για να ξαναποφασιστεί το κλείσιμο του ΕΠΑΛ Κισάμου. Και ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει αν δεν ικανοποιηθούν τα προαναφερόμενα αιτήματα. Ζητάμε μια δίκαιη εκπαίδευση και να μην είμαστε στο περιθώριο και ίσες ευκαιρίες για όλους
Με εκτίμηση
Το 15μελές του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: