Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗ

H Νεολαία Κισάμου σε συνεργασία με την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου τιμούν τον παραολυμπιονίκη Αντώνης Τσαπατάκης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου. Θα ακολουθήσει ομιλία - συζήτηση με τον Αντώνη Τσαπατάκη σχετικά με τους παραολυμπιακούς αγώνες, τους αγώνες της ζωής, τη δύναμη της ψυχής και τη δύναμη του Μπορώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: