Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

 Το Καστέλι από την Κουνουπίτσα, χωρίς αμφιβολία μια όμορφη πόλη. Από κοντά όμως; Άραγε μιας μένει η ίδια ευχάριστη εικόνα κάνοντας μια βόλτα στην πόλη μας; Μπα....
Πολλά πράγματα μπορούμε να διορθώσουμε μονάχοι μας, το βασικότερο ίσως είναι η καθαριότητα και η εικόνα που παρουσιάζουν οι κάδοι ανακύκλωσης και σκουπιδιών στην πόλη. 
Όσο μεγάλη κι αν είναι η προσπάθεια του Δήμου, όσο υπεράνθρωπη η προσπάθεια των εργαζομένων, αν δεν φιλοτιμηθούμε κι εμείς, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Τα πράματα είναι απλά, αλλά εμείς τα κάνουμε δύσκολα με τα γνωστά αποτελέσματα. 
Στους μπλε κάδους ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί πλαστικά αλουμίνιο) στους πράσινους κάδους τα σκουπίδια μας. Και φυσικά όλα μέσα στους κάδους, ποτέ απ΄έξω. 
 Βασίλης Κωνσταντουλάκης
 Πρόεδρος δημοτικής ενότητας Κισάμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: