Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΡΡΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σήμερα το μεσημέρι στις 14.00 υπήρξε επείγουσα κινητοποίηση τόσο του ασθενοφόρου του Κ.Υ. Κισάμου όσο και ομάδας Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Κισάμου, εφόσον υπήρξε επείγουσα κλήση σε βοήθεια από ομάδα τεσσάρων τουριστών (2 ηλικιωμένα ζευγάρια), οι οποίοι βρέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω τραυματισμού στο πόδι του ενός εκ των τεσσάρων, κατά τη διάρκεια περιήγησης σε φαράγγι το οποίο βρίσκεται στη περιοχή της Πολυρρήνιας. 
Η διασωστική ομάδα κατάφερε με επιτυχία να μεταφέρει τον ηλικιωμένο τραυματία στο βατό δρόμο όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και συνεχίστηκε η διακομιδή του στο Γ.Ν. Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: