Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

ΘΥΜΑΜΑΙ

Θρησκευτικά ένα μάθημα που μας άρεσε πάρα πολύ όταν πηγαίναμε στο σχολείο, ειδικά στις τελευταίες τάξεις του Γυμνασίου ήταν από τα αγαπημένα μας. Φυσικά εξακολουθεί να παραμένει και στα παιδιά μας. 20 παίρναμε και τότε, 20 παίρνουνε και τώρα και μάλιστα δίχως διάβασμα.
Ούτε διαγωνίσματα, ούτε βιβλίο ανοίγαμε και πάντα κάναμε το σταυρό μας που μας τον είχαν μάθει στα κατηχητικά.... άλλος απογευματινός φόβος. Τελικά βγήκαμε καλοί χριστιανοί οι περισσότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: