Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

ΑΛΛΟΥ

Γήπεδο Κανδάνου.. το χόρτο τοποθετείται σιγά-σιγά. Άντε και στα δικά μας, αν και δεν το βλέπω σύντομα. Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι όμοροι δήμοι δίνουν βάρος στις αθλητικές εγκαταστάσεις, πράγμα που εμείς αγνοούμε χρόνια τώρα. Ότι υπάρχει στην Κίσαμο και θυμίζει αθλητική εγκατάσταση είναι δώρο κάποιου ευεργέτη. Σχέδιο πόλεως δίχως αθλητικές εγκαταστάσεις κάναμε επειδή δεν γουστάραμε το ποδόσφαιρο... Θα μου πείτε σάμπως και κάναμε για τ΄άλλα αθλήματα;
Η πόλη, ο δήμος, έχουν μείνει πολύ πίσω σε θέματα αθλητικών υποδομών εξαιτίας της αδιαφορίας που υπάρχει χρόνια τώρα, και δυστυχώς αυτή η αδιαφορία συνεχίζεται. Φυσικά υπάρχει και δικαιολογία ..ο Πλατανιάς είναι κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: