Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ...

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης η Θεοδώρα Μπίτση και 6 ακόμα ποδηλάτες έφτασαν και στην Κίσαμο εκπληρώνοντας τον σκοπό που ξεκίνησαν αυτό το ταξίδι Wheeling2help vol.ll (7/9 - 9/10) ποδηλατώντας από Κων/πολη μέχρι Ηράκλειο Κρήτης με στόχο την ενημέρωση για παιδιά με αναπηρία. Πέρασαν από 21 ελληνικές πόλεις Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φάρσαλα, Βόλος, Λαμία, Αθήνα, Κόρινθος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Καλαμάτα, Κίσαμος, και μένουν Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο όπου σε κάθε μιας διοργανώνουν εκδηλώσεις με θέμα τον αθλητισμό, εθελοντισμό, αναπηρία, περιβάλλον, κλπ!
Στην πόλη μας θα κάνουν μια μικρή εκδήλωση σήμερα Πέμπτη στις 11.00 στο 2ο Δημοτικό σχολείο, όπου αφού ενημερώσουν τα παιδιά για την δράση τους, θα παραδώσουν και ένα αναπηρικό αμαξίδιο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: