Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ COSTA NOPIA

Aυτοψία, για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του ΕΣΧΑΣΕ για το Costa Nopia του ομίλου Λεπτού ανάμεσα σε Χώνη και Ραβδούχα, πραγματοποιήθηκε χθες.
Στην παρουσίαση, όπως αναφέρει στην σελίδα του ο Λευτέρης Κοπάσης, απαντήθηκαν οι ερωτήσεις από τους μηχανικούς και στελέχη των ενδιαφερομένων, παρουσία των θεσμικών της αυτοδιοίκησης και των στελεχών της, ενόψει της Επιτροπής Περιβάλλοντος που θα εξετάσει το θέμα ώστε να γνωμοδοτήσει.   
Όπως φαίνεται η επένδυση προχωράει κανονικά, και στην χθεσινή συνάντηση εκτός απο την επιτροπή περιβάλλοντος της Περιφέρειας παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης μαζί με τους αντιδημάρχους καθαριότητας κ. Μαυροδημητράκη και ύδρευσης κ Χριστουλάκη. 
Λογικό μιας και το ύδρευση της περιοχής όσο τον βιολογικό αλλά και ενδεχομένως την καθαριότητα θα την αναλάβει ο Δήμος Κισάμου ... κι ας μην μας ανήκει η περιοχή.
Ας ελπίσουμε οτι ειμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την επένδυση αυτή, και όχι μόνο, που σχεδιάζουν για τον κόλπο της Κισάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: