Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ

Δεν ειναι οτι δεν θέλει η δημοτική αρχή να διορθώσει και να συντηρήσει όλα αυτά που χάσκουν μέσα στην πόλη.. απλά δεν προλαβαίνει και φυσικά δεν έχει και το συνεργείο.
Μετά και την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών απο πολίτες, για μερικές ατέλειες και παραλήψεις σε ένα πολυσύχναστο δρόμο, και το ανοικτό κουτί του ρεύματος φτιάχτηκε και τα σίδερα που ήταν επικίνδυνα κόπηκαν... Ας ελπίσουμε οτι θα ξεκινήσει να βλέπει και όλα τα υπόλοιπα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: