Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

Ξέρω οτι κάποιοι ενοχλήθηκαν με τις φωτογραφίες που ανεβάσαμε χθες και δείχνει την καταστροφή, την περιβαλλοντική καταστροφή, που έχει γίνει στο Λαφονήσι... για να χωρέσουν στα λίγα τετραγωνικά άμμου οι ομπρέλες με τις ξαπλωτούρες. Μάλιστα όπως διαπίστωσα μέλος της Μονομετοχικής προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, γράφοντας  οτι όλα όσα έχουν γίνει με άδεια εκεί και λόγω των φυσικών καταστροφών, αλλά μάλλον ατύχησε στην δικαιολογία μιας και τα δένδρα έχουν κοπεί πρόσφατα ..
Oι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους... το άλλο θέμα που και εδώ πήρα επώνυμο e-mail ρωτώντας με αν μπορώ να αποκαλύψω τις πηγές των φωτογραφιών μου.
  Φυσικά η απάντηση ειναι γνωστή ..δεν δίνω στοιχεία για κανένα που μου στέλνει μια καταγγελία η οποία βέβαια ευσταθεί. Είναι η αρχή μου και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη αν κάτι δεν ειναι αληθινό. Ως και τώρα βέβαια τα πάντα ήταν σωστά για αυτό εξάλλου και οι φίλοι του blog εμπιστεύονται και συνεχίζουν να στέλνουν (Δεν ανεβάζω και τα πάντα).
Καλό ειναι λοιπόν αντί να ζητούν να μάθουν ποιος και ποιοι στέλνουν τις φωτογραφίες, να διορθώνουν αυτές τις καταστάσεις όσο μπορούν, που η αλήθεια ειναι, ειδικά για το Λαφονήσι, τα τελευταία 15 χρόνια δεν τιμά κανένα τους αυτή η κατάσταση.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: