Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

«Σημαντική μέρα σήμερα για το έργο κατασκευής του νέου σχολικού συγκροτήματος της Κισάμου. Οι εργασίες για την κατεδάφιση των παλαιών και επικίνδυνων κτηρίων ξεκίνησαν και προχωρούν παράλληλα με την εκπόνηση των αναγκαίων μελετών από την ΚΤΥΠ Α.Ε., ενώ ήδη έχει εγκριθεί το κτηριολογικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Με την ολοκλήρωση της φάσης της κατεδάφισης και των μελετών, εντός του φθινοπώρου, θα προχωρήσουμε στην ένταξη του έργου της κατασκευής του νέου σχολικού συγκροτήματος στο ΕΣΠΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Κισάμου και την Περιφέρεια Κρήτης.
Έτσι, θα δημιουργηθεί ένα υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα, το οποίο θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ της Κισάμου για τα επόμενα πολλά χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: