Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΔΕΡΝΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ - ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Ήταν βράδυ Σαββάτου όταν το τηλέφωνο στο Α.Τ. Κισάμου χτύπησε και στην άλλη άκρη της γραμμής ακουγόταν μια τρομαγμένη γυναικεία φωνή.
Επρόκειτο για μια 25χρονη που έλεγε ότι ο σύζυγός της την χτυπούσε και πως έπρεπε να τη βοηθήσουν. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού και συνέλαβαν τον 37χρονο σύζυγο της καταγγέλλουσας, ενώ έγινε αντιληπτό και το ότι η 25χρονη ήταν έγκυος. Αμφότεροι είναι αλλοδαποί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να είχε σημάδια και εκδορές στο σώμα της, ενώ μεταφέρθηκε και στο Κ.Υ. Κισάμου για εξετάσεις.
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία με άσκηση σωματικής βίας και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: