Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

EΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ (Μνήμη Μητροπολίτου Ειρηναίου)

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι κατά την εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Ειρηναίου, Επισκόπου Λουγδούνων, εορτάζει το δεξιό κλίτος του Ι. Μητροπολιτικού μας Ναού, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Δευτέρα, 22 Αυγ., ώρα 6.45μ.μ., Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Αμφιλοχίου, ώρα 7.30μ.μ. Αρχιερατικό Τρισάγιο επί του τάφου του αοιδίμου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κυρού Ειρηναίου (προαύλιος χώρος Ι. Μ. Ναού). 
Τρίτη, 23 Αυγ., ώρα 7.00π.μ.-9.30π.μ. Όρθρος – πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Καλείται ο φιλάγιος λαός του Θεού προς συμμετοχή ως και άπαντες οι τιμώντες την μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Ειρηναίου εις το Αρχιερατικό, επί του τάφου του, Τρισάγιο.
Εκ της Ι. Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: