Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΕΜΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ

Από τα ποιο πετυχημένα φεστιβάλ που έχουν γίνει ως και σήμερα ήταν το φετινό. Κατά κύριο λόγο βέβαια οφείλεται αυτό στις πολύ καλές επιλογές του καλλιτεχνικού κομματιού.
Πολλά συγχαρητήρια στις δυο κυρίες του Δήμου μας, την πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Κισάμου κ. Αλκηστη Ξηρουχάκη και την στυλοβάτη των πολιτιστικών δρώμενων του δήμου Βίκυ Μαρακάκη, που επέλεξαν τους καλύτερους. 
Ας ελπίσουμε οτι του χρόνου θα γίνει και καλύτερη επιλογή στο μοίρασμα των περιπτέρων, μιας και κατά την γνώμη μου πρωταρχικό μέλημα του Δήμου μας πρέπει να ειναι η ντόπια παρουσία, όχι οτι δεν υπήρχε και φέτος.
Τέλος καλό ειναι να καταλάβουν οτι στο περίπτερο του Δήμου μας, που διαφημίζουν Μπάλο-Λαφονήσι και Φαλάσαρνα, δεν ειναι μόνο αυτές οι περιοχές στην Κίσαμο, υπάρχουν εκατοντάδες άλλες που ο επισκέπτης ελάχιστα τις ξέρει ... Μην τους στέλνουμε εκεί που δεν θα περάσουν καλά, αλλά να τους δίνουμε και τις εναλλακτικές επιλογές... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: