Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

Κάθε ήμερα το e-mail μου γεμίζει με φωτο απο φίλους του blog που στέλνουν με το φαινόμενο μποτιλιάρισμα Κισάμου. Ανάμεσα στις 11 με 12 το μεσημέρι όλοι στέλνουν και απο μια φωτο με την απερίγραπτη κατάσταση που επικρατή στους δρόμους μας ..στο δρόμο μας μιας και η αλήθεια ειναι οτι έχουμε ένα μόνο...... και αυτός προέκταση του ΒΟΑΚ... Εκατοντάδες αυτοκίνητα ακινητοποιημένα επειδή κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση.
Ευχαριστώ τους φίλους, αλλά καλό ειναι να το κάνουμε σωστά. Όπως μου τις στέλνετε ας γεμίσουμε και τα e-mail του Δήμου μας μπας και το δουν αυτοί που πρέπει. 
Εδώ να τις στέλνετε και να τις κάνετε κοινοποίηση μετά και σε μένα.... Όλες λοιπόν στο email: dkisamou@gmail.com.
Ξέρω οτι η κατάσταση αυτή ειναι μόλις για 2 μήνες, αλλά κάποτε θα πρέπει να καταλάβουμε οτι τόσα χρόνια δεν κέρδισε κάτι η πόλη, ούτε έγινε προορισμός, γι' αυτόν τον λόγο.... οι μισοί και παραπάνω που καθημερινά μας προσπερνούν μας βρίζουν.... με την αδιαφορία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: