Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

EMEΙΣ ΠΟΣΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;

Με το μεικτό συνεργείο που λειτουργεί τα τελευταία 2 χρόνια, στο δήμο Χανίων, έχουν αποκατασταθεί 7.000 λακκούβες εντός του δήμου!...είπε στο δημοτικό συμβούλιο προχθές ο Δήμαρχος Χανίων κ. Σημανδηράκης και όλοι έπεσαν για να τον φάνε οτι οι λακκούβες ειναι περισσότερες... κάποιος είπε μάλιστα, θα τις έχει μετρήσει, οτι ειναι κοντά στις 17.000 σε ολάκερο τον δήμο. 
7.000 δεν ειναι μικρό νούμερο, εμείς φυσικά δεν έχουμε τόσες αλλά έχουμε κάποιες που κινδυνεύεις πραγματικά. Ειδικά αυτή στην κατηφόρα (οδός Γεωργιλαδάκη) απο την πλατεία Τζανακάκη προς τις καφετέριες της παραλίας που εκτός το μέγεθος της αρχίζει να αποκτά και βάθος... χθες μάλιστα είχαμε και ένα μικροατύχημα με μια κυρία η οποία δεν την είδε και λόγω του κακού φωτισμού που υπάρχει εκεί. Ευτυχώς πάτωνε!!! Τουριστικότατος δρόμος ...δυο ντενεκέδες πίσσα θέλει, για να μην έχουμε σπασίματα. Θα μου πείτε τώρα κυκλοφορούν οι υπεύθυνοι για να την δουν;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: