Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

H ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτόν τον τόπο ότι και να κάνουμε αν πρώτα εμείς οι δεν αλλάξουμε μυαλά... Έλα μωρε για δυο λεπτά το άφησα .... θα έλεγε στον τροχονόμο, όμως δεν ειναι δικαιολογία για κάτι και για τίποτα. Τα δυο λεπτά στέλνουν τον πεζό που θέλει να χρησιμοποιήσει το πεζοδρόμιο στον δρόμο και το διερχόμενο αμάξι τον σκοτώνει...
Είπαμε δεν υπάρχει σωτηρία ....

Υ.Σ κανονικά θα έπρεπε να το παρκάρει ακόμα παραμέσα ώστε να μην πατάει καθόλου στο πεζοδρόμιο αλλά είχε κάποιες γλάστρες που τον εμπόδιζαν... τον Ελληνάρα.
ΦΩΤΟ ΚΠ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: