Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΞΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

Για αύριο το πρωί κλείστηκε το ραντεβού ανάμεσα στους διευθυντές των σχολείων και του εργολάβου για να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να μπορέσουν να πάρουν τα σχολεία τον λειτουργικό εξοπλισμό που παρέμεινε στα σχολεία τόσο καιρό. 

Είναι ένα θέμα που αν το καλοσκεφτείς δείχνει την προχειρότητα μας αφού την τελευταία στιγμή και λίγο πριν τα πάρει όλα ο εργολάβος σκεφτήκαν οτι υπάρχουν αναγκαία πράγματα μέσα στα υπό κατεδάφιση σχολεία. 

Ο δήμαρχος Κισάμου Γιώργο Μυλωνάκη, για αυτό το θέμα είπε σε ΜΜΕ των Χανίων οτι αναμένεται να περισυλλεχθούν όλα τα εργαλεία που δεν έχουν υποστεί ζημιά τα οποία θα διατεθούν προς χρήση των προκατ αιθουσών, όπου κάνουν μάθημα οι μαθητές τα τελευταία περίπου 3 χρόνια οι μαθητες των ΠΑΛ και ΓΕΛ.

Θλίψη φυσικά και για το σχολείο που αντιστέκεται απ' οτι φαίνεται... μιας και στις κουβέντες των ανθρώπων εκεί ακούστηκε πολλές φορές γιατί το γκρεμίζουν... ειναι γερά τα μπετά ακόμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: