Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ.... ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ

Μέσα στα κτίρια που χθες άρχισε η κατεδάφιση βρίσκονται, μηχανήματα, εργαλεία, βιβλιοθήκη, ηλεκτρικοί πίνακες κ.λ. (είναι αυτά που έμειναν από τις κλοπές των προηγούμενων ημερών – μηνών )
Χθες το απόγευμα από μακριά (γιατί είναι όλα κλειδωμένα ) πρόσεξα ότι στο εργαστήριο των υδραυλικών η πόρτα ήταν ανοιχτή ενώ μέσα βρίσκονται τα παρακάτω. 
Δύο λέβητες – καυστήρες πετρελαίου 35.000 kcal/h ο κάθε ένας σε πλήρης εγκατάσταση, δράπανο σταθερό, καυστήρας αερίου μαζί με τα ασφαλιστικά του, μπόιλερ, σωλήνες χαλκού σε πλήρης εγκατάσταση (τουλάχιστον 50 μέτρα), τροχός, καμινέτα υδραυλικών, εξαρτήματα, εργαλεία, μηχάνημα μέτρησης άνθρακα Bacharach, αναλυτής καυσαερίων κ.λ.π. Ποιος άφησε ανοιχτή τη πόρτα και ποιος προστατεύει τον εξοπλισμό?
Χθες δόθηκε εντολή στους εκπαιδευτικούς για απαγόρευση εισόδου στο υπό κατεδάφιση κτίριο. Ποιος θα εγγυηθεί για την ομαλή μεταφορά των μηχανημάτων, εργαλείων κ.λ.π. εάν δεν είναι οι εκπαιδευτικοί που γνωρίζουν;  
Αλήθεια σε ποιο χώρο θα μεταφερθούν? Μήπως στο υπό κατασκευή εδώ και ένα χρόνο εργαστήριο του ΕΠΑΛ;
Μανώλης Ψωματάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: