Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΟΜΒΟ ΚΟΡΦΑΛΩΝΑ ΠΑΛΙ

Ξανά στον υποτιθέμενο κόμβο Κορφαλώνα.... Ο τουρίστας με χίλια γκάζια στρίβει δεξιά και καβαλικεύει την υποτιθέμενη νησίδα, εκεί που κανονικά θα έπρεπε η τροχαία και οι υπεύθυνοι του ΒΟΑΚ, να είχαν τοποθετήσει ξανά την πινακίδα στοπ. 
Αφού αφήνει τον προφυλακτήρα του σπάει και κάτι κάτω απο το αυτοκίνητο ... συνεχίζει το δρόμο του ...ενοικιαστικό ήταν τι τον ενδιαφέρει εξάλλου.
Πάλι τυχεροί βέβαια και οι μεν και οι δεν ..δεν, όλοι εμείς που ανηφορίζουμε ανυποψίαστοι προς Καλουδιανά... ως πότε όμως;
 -Πόσο κάνει άραγε μια πινακίδα ΣΤΟΠ να την αγοράσουμε με έρανο;
Φώτο Κ. Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: