Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Για να καταλάβετε την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής σχετικά με την καλύτερη διαβίωση του πολίτη, δημότη, επισκέπτη, στην πόλη της Κισάμου δείτε αυτή την φωτο. 
Καθ' όλο το μήκος του γηπέδου που ευτυχώς ή δυστυχώς έχει έτοιμα πεζοδρόμια απο την μια μεριά, δίχως πλάκες φυσικά, χάσκουν τέτοια σίδερα. Ήδη μια γυναίκα τουρίστρια έφαγε τα μούτρα της και προχθές το βράδυ άλλη μια με τα δυσκολίας δεν έπεσε αν και μάλλον έσπασε το δάκτυλο του ποδιού της. 
Τι χρειάζεται άραγε για να μπουν πλάκες σε ένα ήδη έτοιμο πεζοδρόμιο; Πόσο δύσκολο ειναι να κοπούν τα σίδερα μην χτυπήσει κανένας σοβαρά;
Ανατολικά ειναι ξενοδοχεία και οι τουρίστες πηγαινοέρχονται προς την παραλία του Τελωνείου καθημερινά, εκατοντάδες παιδιά χρησιμοποιούν το γήπεδο...
Τόση αδιαφορία
;

Δεν υπάρχουν σχόλια: