Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

ME ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ....

 Μόνο θυμό προκαλεί περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην πόλη της Κισάμου, καθώς ένας αλλοδαπός εργάτης… “τόλμησε” να καταγγείλει στην αστυνομία τον ημεδαπό εργοδότη του, όχι μόνο γιατί δεν του κατέβαλλε τα χρήματα που του όφειλε, αλλά κόντεψε να τον σκοτώσει, χτυπώντας τον με αλυσίδα!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο εργάτης ζήτησε τα οφειλόμενα από τον εργοδότη του, εισπράττοντας όμως -κατ’ επανάληψη- την άρνησή του.
Φτάνοντας στο αμήν, του είπε ότι θα πάει να τον καταγγείλει στην αστυνομία.
Οι δρόμοι των δύο ανδρών χώρισαν για λίγα λεπτά, με τον εργάτη να κατευθύνεται προς το Α.Τ. Κισάμου.
Όμως, στο δρόμο βρήκε και πάλι τον εργοδότη του, ο οποίος, όπως κατήγγειλε ο εργάτης στις αστυνομικές Αρχές, κρατώντας μία αλυσίδα, άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και στο σώμα!
Μπόρεσε να ξεφύγει από το μένος του εργοδότη του και μπήκε αιμόφυρτος στο Τμήμα.
Εκεί, οι αστυνομικοί βλέποντάς τον, τον μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Κισάμου για να του παρασχεθούν οι α’ βοήθειες και να κάνει ράμματα στο κεφάλι.
Ο δράστης αναζητήθηκε και τελικά, χάρη στην αμεσότητα των ανδρών του Α.Τ. Κισάμου, συνελήφθη πριν απο λίγο, με την υπόθεση να παίρνει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.
Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά σοκαριστικές που δημοσιεύθηκαν στα parakratika .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: