Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΩΣΤΑ Η ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Κλέβω την ανάρτηση του Μενέλαου Παπαδημητράκη για τον Κώστα, μιας και ο "ήρωας" της νεολαίας μας, ετοιμάζεται πάλι να κάνει πράξη το ακατόρθωτο για να ανοίξει τα μάτια στο βαθύ κράτος που κοιμάται....

-Ο Κώστας Βαρουχάκης ειναι έτοιμος να αναχωρήσει για την Γαλλία για να συμμετάσχει σε έναν απο τους πιο δύσκολους αγώνες τριάθλου του κόσμου όπου κανένας Έλληνας δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν. Ο Κώστας κάνει αυτή την προσπαθεια για να ευαισθητοποιηθούμε όλοι εμείς, και να αναδείξει τα προβλήματα του ειδικού σχολείου ΕΕΕΕΚ Κισάμου που βρίσκεται στα Κουτουφιανά Γραμβούσας. Για να καταλάβουμε όλοι εμείς το μέγεθος της προσπάθειας που θα καταβαλει όλη την επόμενη εβδομάδα, ο Κωστής θα συμμετάσχει σε ένα ΠΕΝΤΑΠΛΟ IRONMAN (Bretzel Ultra Tri ) το οποίο περιλαμβάνει 19Χλμ κολύμπι, 900χλμ ποδηλασία, 211 χλμ τρέξιμο (5 μαραθώνιοι) και όλα αυτά σε 148ωρες. Ναι ειναι πραγματικοί οι αριθμοί και όχι τυπογραφικό λάθος. 
Κωστή σου ευχόμαστε καλή δυναμη και σου στέλνουμε όλοι απο εδώ την θετική μας ενέργεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: