Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Ο Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ18

 Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που διεξήχθει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Ιουνίου συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου.
Με συμμετοχή περισσότερων από 1350 αθλητών από όλη τη χώρα, οι αθλητές του Ομίλου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για ακόμη μία χρονιά συγκεντρώνοντας σημαντικές εμπειρίες.
Η Κατερίνα Συμπόνη πάλεψε την κούρσα. Έτρεξε την απόσταση των 400μ σε 64".61. Στην σειρά της βγήκε 4η και συνολικά κατέλαβε την 27 θέση
Η Σταυρούλα Σχοινοπλοκάκη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό. Έριξε την σφαίρα στα 10.04μ και έμεινε στην 22 θέση. 
Για τα αγόρια ο Αντώνης Σαπουνάκης, αγωνιζόμενος με τους καλύτερους δρομείς της Ελλάδας, έλαβε την 36 θέση. Η επίδοσή του ήταν 10'48",85. 
 Η προσπάθεια των αθλητών μας ήταν εμφανείς και με επιμονή είναι αναμενόμενη η βελτίωση. 
Επόμενος σημαντικός αγώνας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ Κ16 στον Άγιο Κοσμά, 2-3 Ιουλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: