Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΜΕ ΛΙΤΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Με συνοπτικές διαδικασίες υψώθηκαν χθες 27 Ιουνίου, οι τρεις γαλάζιες σημαίες σε ακτές του Δήμου Κισάμου, πιστοποιώντας με τον πιο επίσημο τρόπο την καταλληλόλητα των υδάτων κολύμβησης και κυρίως την ασφάλεια των λουόμενων.

Στις παραλίες της Παχειά Άμμου που βρίσκονται στη Φαλάσαρνα υψώθηκαν δυο σημαίες που βραβεύονται για 11η  και 9η συνεχόμενη χρονιά, καθώς και στην παραλία Μαύρο Μώλος-Πλάκα που βραβεύεται για 9η συνεχόμενη χρονιά επίσης.

Και στις τρεις λιτές τελετές παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, κ. Κελαιδής και κ. Χαχλάκης, με την ακούραστη υπάλληλο του Δήμου Κισάμου και υπεύθυνη των γαλάζιων σημαιών στην περιοχή μας, Βίκυ Μαρακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: