Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΛΥΣΗ ΑΡΓΕΙ....

Το θέαμα δεν ειναι το καλύτερο και απορώ πως η δημοτική αρχή αλλά και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κισάμου, δεν έχει κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες, όχι να ξηλωθεί οτι έχει απομείνει, αλλά να καθαριστεί ο τόπος απο τις βρωμιές και την σαπίλα. 
Φυσικά μιλάω για το έκτρωμα του Ντάμιαλη
Μπορεί να έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη οι κληρονόμοι της επιχείρησης, αλλά αυτό νομίζω δεν έχει να κάνει με την οικτρή εικόνα που βλέπουν καθημερινά χιλιάδες ξένοι επισκέπτες μας, αλλά και όσοι σταματούν για το θρησκευτικό μνημείο της περιοχής, το σπηλαίο, του  Αι Γιάννη τον Ντάμιαλη.
Οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους
Μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχουν πέσει και κάποια ξύλα στο οδόστρωμα που αυτό αυτόματα θα έπρεπε να κινητοποιήσει τους μηχανισμούς του δήμου για να το καθαρίσει μέσα έξω το έκτρωμα ώστε να μην έχουμε και κανένα θανατηφόρο τροχαίο με τα εμπόδια που λόγω σαπίλας κυλούν στην μέση του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: