Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Για να μπορέσεις να εφαρμόσεις όλα αυτά που καλώς ή κακώς ψηφίστηκαν απο το Δημοτικό συμβούλιο πρέπει να έχεις και την ανάλογη αστυνόμευση. Δεν μπορείς να λες κλείνω αυτόν τον δρόμο, στέλνω ένα υπάλληλο πέρα ωραρίου του και βάζει τις αλυσίδες και ξαφνικά βλέπεις ένα Ι.Χ να έρχεται στον πεζόδρομο με αναμμένα τα φώτα για να πάρει ένα σουβλάκι. Κακώς βέβαια που δεν μάζεψαν τα τραπεζοκαθίσματα να περάσει μετά.....

Φυσικά ούτε μπορείς να λες οτι έχεις κάνεις κάτι γι' αυτήν πόλη, αφού σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά για να μην στεναχωρήσεις τον κάθε παράνομο στην πρώτη δυσκολία, αφήνοντας εκτεθειμένους τους ελάχιστους μαγαζάτορες που πρέπει και να τσακωθούν αλλά και να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα .. 

Για την σωστή εφαρμογή των μέτρων ΚΟΚ στην πόλη κύρια ευθύνη έχει η δημοτική αρχή κι αν δεν μπορεί να ελέγξει την παλιοκατάσταση, που δεν μπορεί, αυτό φαίνεται, ας βρει άλλες λύσεις ώστε να υπάρχει ισονομία σε όλη την πόλη. Δεν υπάρχει "το εξετάζουμε" έπρεπε να το είχε εξετάσει εδώ και 6 μήνες πριν μπει το καλοκαίρι. ..και πριν απο 3 χρόνια όταν έλεγε οτι είχε τις λύσεις.
Τέτοιο μπάχαλο είχαμε να δούμε χρόνια....


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: