Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Πάρτο αλλιώς. . . Αφού πήγε ανάποδα το μονόδρομο ήταν σχεδόν σίγουρο οτι θα μπει στην Σκαλίδη. Ο τίτλος του καθημερινού έργου γνωστός, με τους επαγγελματίες πλέον της Σκαλίδη να το έχουν πάρει αποφασίσει και να μην ασχολούνται με τέτοια πταίσματα. Γιατί άλλωστε να γίνουν αυτοί κακοί όταν η δημοτική αρχή δεν δίνει σημασία στα απλά, και μάλιστα σε όλες τις περιπτώσεις ειναι απούσα; 
Βέβαια για να λέμε και την καθαρή αλήθεια δεν φταίει πάντα η δημοτική αρχή αλλά και εμείς που μάθαμε να κινούμαστε αντίθετα στο μονόδρομο μόνο και μόνο για να παρκάρουμε κοντύτερα στο μαγαζί που θέλουμε να πάμε, αγνοώντας όλες τις απαγορεύσεις.

Υ.Σ Για την μαμά που διαμαρτύρεται μιας και ο γιός της παίζει στην πλατεία και δεν μπορούν όταν είναι κλειστοί οι δρόμοι να μπαίνουν μηχανόβιοι και να κάνουν σούζες, της λέω οτι τα μηχανάκια δεν φταίνε εξ ολοκλήρου.. φταίνε πρώτα αυτοί που δεν υλοποιούν τις δεσμεύσεις τους με τον άλφα ή βήτα τρόπο, αλλά και το σπουδαιότερο φταίνε όταν ξέρουν...οτι εκλεγμένοι  παραβιάζουν τους μονόδρομους και τα απαγορευτικά καθημερινά.. οι νέοι λοιπόν ακολουθούν αυτό το παράδειγμα του εκλεγμένου μας, που έχει και επιδεικτική ασυλία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: