Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Παραπονα απο όπου πέρασε χθες το απορριμματοφόρο έφτασαν στο blog ειδικά αυτό που κινήθηκε στο άξονα Καλουδιανά -Δραπανιάς μιας και απ' όπου σταμάτησε για λίγο ήταν πολύ έντονη η δυσοσμία, μάλιστα σε ώρες πολύ ακατάλληλες.
- Επειδή γνωρίζουμε ότι η ελλιπής στελέχωση της Υπηρεσίας καθαριότητας δεν της δίνει τη δυνατότητα να προβαίνει σε πολλά, ας φροντίσει η Δημοτική Αρχή, τουλάχιστον κατά τη θερινή περίοδο να μαζεύει τα σκουπίδια σε ώρες που τα μαγαζιά, ειδικά τα καφέ -εστιατόρια, δεν ειναι ανοικτά αλλά και να κρατά σε μια καλή κατάσταση τα απορριμματοφόρα. Χθες απ' όπου πέρασε, ειδικά από τον Δραπανιά, οι πελάτες των μαγαζιών αναγκάστηκαν να κρατούν την μύτη τους και μερικοί να αποχωρήσουν.
Γιάννης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: