Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

ΟΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ...

Στον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας υπάρχει η πρόβλεψη και για τη μούντζα, καθώς όποιος ξεφύγει και «πιαστεί» από την τροχαία να κάνει την… ελληνική χειρονομία θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο.
Συγκεκριμένα η μούντζα θα τιμωρείται, με διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ και μαζί αφαίρεσης διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας για 10 ημέρες.
Εκτός από την μούντζα απαγορεύονται βέβαια και άλλες χειρονομίες, οπότε οι οδηγοί θα πρέπει να συγκρατούν τα νεύρα τους και να είναι ψύχραιμοι πίσω από το τιμόνι αν δεν θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να χάσουν για πάνω από μία εβδομάδα το δίπλωμα και την άδεια του οχήματός τους.
newsbeast.gr

Θεωρώ λάθος το εθνικό μας σπορ να γίνει αιτία τιμωρίας και καλό ειναι να το διορθώσουν και να απαγορεύσουν να μουτζώνεις με τα δυο χέρια ..τότε ειναι επικίνδυνο για την οδήγηση αφού αφήνεις παντελώς το τιμόνι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: