Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ....

Παραλία Γηπέδου ..μετά τα παγκάκια και ελεύθερη δημοτική πλαζ με 5 ομπρέλες προς το παρόν ντουζιέρα, αποδυτήριο και ναυαγοσώστη. Μια καλή κίνηση απο την δημοτική αρχή και  πρέπει αν την σεβαστούμε και να μην την διαλύσουμε μέσα σε λίγες μέρες.
Μπορεί βέβαια να βάφτηκαν και οι ογκόλιθοι της παραλίας, αλλά δεν ειναι κάτι που πρέπει να σχολιάσω, είμαι αντίθετος σε τέτοιες "κατασκευές" και δεν ειναι κάτι που ομορφαίνει την περιοχή 
Ας ελπίσουμε οτι κάποτε θα καταλάβουμε και εμεις οι πολίτες την αξία που έχει να σεβόμαστε τις σημάνσεις και τις πινακίδες για να μην αναγκάζονται να μας βάζουν πέτρες για να μας κρατήσουν μακριά απο ένα πεζόδρομο (βάσει της απόφασης του Δ.Σ).
Επόμενη κίνηση η ράμπα για τα ΑΜΕΑ που ειναι απαραίτητη για την πόλη. Είναι υπόσχεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: