Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ ΤΟ 2022

Στην σελίδα της "Επικοινωνίας Πλατανιωτών" υπάρχει ένα ενδιαφέρον αρθράκι σχετικά με το ακριβοθώρητο νερό στην περιοχή...αλλά και αφορμή αυτού ένα ακυκλοφόρητο βιντεάκι απο τον Στάθη Παλιάμπελο με τον πρώην δήμαρχο κ Σταθάκη να εξηγεί πολλά....
Το κείμενο που το υπογράφει η Μ. Τζουγανάκη λέει:
Καλησπέρα στην ομάδα.
Θα ήθελα παρακαλώ να μας πει κάποιος αρμόδιος πού οφείλεται η κατάντια του Πλατάνου και κάνουμε τις δουλειές μας με τόσο ελάχιστη ροή νερού που κοντεύουμε να κάψουμε ηλεκτρικές συσκευές κτλ.
Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το θέμα ;
Σήμερα από το πρωί στην θέση Λιβάδι έχουμε πει το νερό νεράκι.
Οι επισκέπτες μαθαίνουμε πώς διαμαρτύρονται που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν στις τουριστικές μονάδες όπου και διαμένουν και η δική μας υπομονή φυσικά εξαντλείται !!
Ο Δήμος και οι εκπρόσωποι του, τι ρόλο έχουν και πώς οφείλουν να πράξουν  ;;; 
Ακούει κανείς εν τέλει ή θα ξανασυστηθούμε όταν έρθει η ώρα των εκλογών ;;;

Και το βιντεακι με τον κ. Σταθάκη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: