Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΕΞΠΡΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΙΣΑΜΟ

 Επιστολή προς το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου έστειλε ο ΝΕΣΚ επισημαίνοντας την ανάγκη αυξήσεως των εξπρές δρομολογίων απο και προς την Κίσαμο.


 Με δεδομένο ότι βαδίζουμε σιγά σιγά στην καρδιά της τουριστικής σεζόν και η κίνηση ξεκινάει να κορυφώνεται, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, επισημαίνει προς το ΚΤΕΛ Χανιών, ότι δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να υπάρχουν μόνο 2 δρομολόγια εξπρές (από την εθνική οδό) την ημέρα, από Κίσαμο προς Χανιά και όλα τα υπόλοιπα να γίνονται από την παλιά εθνική, τεράστιας διάρκειας και με ατέλειωτες στάσεις στα χωριά.
Ενδεικτικό είναι ότι το μέσο ταξίδι Κίσσαμος - Χανιά είναι διάρκειας 1 ώρα και 40 λεπτά. Η Κίσαμος είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για ευνόητους λόγους, οι ανάγκες για μετακίνηση από και προς την Κίσαμο είναι μεγάλες κατά την καλοκαιρινή σεζόν και ζητάμε τα εξπρές δρομολόγια μέσω νέας εθνικής οδού να γίνουν ημερησίως 3 ή 4.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
 Χουδαλάκης Ευάγγελος          Καστανοπουλάκης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: