Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

ΙΕΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ

Η Cretan Daily Cruises σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γραμβούσας διοργανώνουν
προσκυνηματική εκδρομή για τον εορτασμό της Σύναξης των Αγίων 12 Αποστόλων, στη νήσο της Ήμερης Γραμβούσας την Τετάρτη 29/06/2022, όπου θα γίνει Εσπερινός με αρτοκλασία.
Το πλοίο GRAMVOUSA της Cretan Daily Cruises θα αναχωρήσει από το Λιμάνι της Κισάμου σας 18:30 και θα επιστρέφει στις 12:00 (αναχώρηση απο τη Γραμβούσα στις 23.00).
Τιμή εισιτηρίου 7€. Παιδιά κάτω των 12 ετών, δωρεάν.
Μέρος των εσόδων απο τα εισιτήρια, η Cretan Daily Cruises θα τα διαθέσει για την ενίσχυση του έργου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας
Πληροφορίες-Κρατήσεις
Τηλ.28220 22888 & 28220 24344

Δεν υπάρχουν σχόλια: