Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΚΟΥΚΟΥ..... ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.

 Την Δευτέρα (27/6) το απόγευμα και ενώ το ζευγάρι που είχε μαζί και το μωρό τους κινούνταν με το ενοικιαστικό του αυτοκίνητο σε απομακρυσμένο χωριό της Κισάμου, στα δυτικά, ξαφνικά στον δρόμο τους εμφανίστηκε ένα κοπάδι προβάτων. Φυσιολογικά, ο Γάλλος οδηγός σταμάτησε το ΙΧ μέχρι να διανύσει το κοπάδι τον δρόμο.
Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ξαφνικά, ο βοσκός του κοπαδιού, 30 ετών, έβαλε το πρόσωπό του στο τζάμι του αυτοκινήτου, αρχίζοντας να κάνει άσεμνες χειρονομίες στο ζευγάρι. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά αμέσως μετά κατέβασε το παντελόνι του, δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα!!
Το θέαμα ήταν σοκαριστικό για το ζευγάρι που αμέσως μετά, φεύγοντας από το σημείο πήγαν και κατήγγειλα το περιστατικό στο Α.Τ. Κισάμου.
Αμέσως και κατόπιν των περιγραφών του ζευγαριού, η αστυνομία από το ΑΤ Κισάμου ξεκίνησε έρευνα για την εύρεση του 30χρονου δράστη κάτι που έγινε πράξη μετά από μερικές ώρες και αφού επιβεβαιώθηκαν οι περιγραφές των τουριστών.
Ο 30χρονος βοσκός, συνελήφθη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα δικαστεί με την αυτόφωρο διαδικασία.
Φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: