Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Ο "ΑΣΘΕΝΗΣ" ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ.... ΣΗΜΕΡΑ

Πάνω σε περιστατικό "τίναξε" τα πέταλα για άλλη μια φορά το ασθενικό ασθενοφόρο μας... 

Φορτωμένο πέρασε απο τους δρόμους της Κισάμου με πορεία προ τα Χανιά, με το όχημα της Οδικής Βοήθειας να έχει ανάψει τους φάρους του μεταφέροντας σε συνεργείο τον "ασθενή". Τελικά ότι κι αν λέμε, ότι κι αν λένε, ότι κι αν μας λένε, το αποτέλεσμα ειναι γνωστό...  μας κοροϊδεύουν και όχι μόνο το ξέρουμε αλλά όπως φαίνεται αρχίζει και να μας αρέσει.

Τελικά δεν μάθαμε πως μετέφεραν το περιστατικό που κλήθηκε να πάρει το ασθενοφόρο... μάλλον σε καρότσα... την ίδια ώρα βέβαια εμείς ασχολούμαστε με άλλα σοβαρότερα θέματα.

Κέντρο Υγείας Κισάμου δίχως ασθενοφόρο πάλι κατακαλόκαιρο με 10.000 τουρίστες καθημερινά στις παραλίες του Δήμου. Άντε αγοράστε ένα μιας και το κράτος όπως φαίνεται φαλίρισε ... 
Φώτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: