Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 Γράφει στην σελίδα του ο Μανώλης Ψωματάκης
Από την ιστοσελίδα του Βασίλη Διγαλάκη (πρώην υφυπουργός Παιδείας βουλευτής της Ν.Δ.) ...... Είναι πάντα μεγάλη χαρά και τιμή η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis.
Ο Πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δύο εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που έχω αναλάβει, το «Study in Crete» και τη δημιουργία δικτύου Πρότυπων/Πειραματικών σχολείων στα Χανιά.

Μάλλον στο Παράδειγμα του Κτιριακού Συγκροτήματος του ΓΕΛ – ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ αναφέρετε. 
Μετά το πλιάτσικο στα κλιματιστικά, τις σιδεριές στα μπαλκόνια κ.λ.π. τώρα προχωράνε στο πλιάτσικο στα πάνελ οροφής και εσωτερικού χώρου… με τις ευλογίες του Δήμου Κισάμου.
Οι της συμπολίτευσης μάλλον το απολαμβάνουν αφού δεν μιλάνε. Που είναι οι της  αντιπολίτευσης να μας ενημερώσουν σχετικά, ή να αναδείξουν το θέμα. Ότι υπάρχει στο εν λόγο κτίριο δεν είναι ιδιωτική περιουσία να την σκορπάνε.

Και έτσι και αλλιώς θα πρέπει να απαντήσει η Δημοτική αρχή στις σοβαρές αυτές καταγγελίες και φυσικά η επιτροπή παιδείας του Δήμου Κισάμου να συνεδριάσει αμέσως για να δει αν ευσταθούν όλα αυτά. Το οτι έχουν φύγει πράγματα απο τους χώρους των παλιών Λυκείων ειναι σίγουρο, που έχουν πάει όμως ειναι το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: